top of page

VOK Jezus-Eik verslaat Hoeilaart op elitewedstrijd DruivenstreektornooiJEZUS-EIK - Na 2 jaar afwezigheid stond er afgelopen zaterdag nog eens een editie van het Druivenstreektornooi ter ere van Jean-Marie Dewit met voetbalploegen samengesteld uit spelers die woonachtig zijn in of een link hebben met Jezus-Eik, Overijse, Hoeilaart, Huldenberg en Tervuren op de affiche.

Al even traditiegetrouw: de verkiezing Druivenstreekspeler, Druivenstreekkeeper en Publieksprijs. En dat alles bij zomerse temperaturen op het terrein aan de Louis Gunsstraat in Jezus-Eik.

Door omstandigheden werd het tornooi vervangen door een elitewedstrijd tussen Jezus-Eik en Hoeilaart die symbolisch werd afgetrapt door burgemeester Inge Lenseclaes (OV2002-N-VA). VOK Jezus-Eik (foto) haalde het met 5-4 en al bij al was het een leuke pot voetbal met vinnige aanvallen, grote inzet en op zijn tijd een klinkend doelpunt. Man van de match werd Kyell Lénaers, druivenstreekkeeper Bjarne Vandervoort en dé Druivenstreekspeler Dimitri Delorge.

(Foto's Michel Van Mullem)

190 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page