top of page

Nieuwe huisartsenpraktijk moeilijk bereikbaar tijdens DruivenfeestenOVERIJSE - Sinds begin juni is de huisartsenpraktijk, na meer dan 40 jaar trouwe dienst in Eizer, verhuisd naar de nieuwe locatie in het centrum van Overijse. Met betrekking tot de Druivenfeesten verspreidde de praktijk nadere informatie over bereikbaarheid in de omgeving van het Begijnhofplein.

'Wij bevinden ons nu in de J.Bt. Dekeyserstraat 24 bus 3, te Overijse, in de nieuwbouw op het gelijkvloers van de vroegere brouwerijsite Depage naast het Begijntjesbad', klinkt het. De artsen blijven dr. Klaar Charlier, dr. Djamila Timmermans, onze nieuwe collega dr. Liesje De Win en dr. Edmond Charlier.


Door de feesten vlakbij vestigt de praktijk de aandacht op bereikbaarheid en toegankelijkheid. Vanaf dinsdagochtend 16 augustus vanaf 8 uur tot vrijdag 19 augustus 17 uur blijft de toegang mogelijk via de J.B. Dekeyserstraat. Er zijn twee parkeerplaatsen voorzien op de binnenkoer van de praktijk. Het Begijnhofplein is dan echter niet toegankelijk.


Vanaf vrijdag 19 augustus vanaf 17 uur tot en met donderdag 25 augustus om 8 uur 's morgens is er ook een verbod voor alle verkeer in de J.B. Dekeyserstraat. Het Begijnhofplein is nog afgesloten tot en met vrijdag 26 augustus 22 uur, net als de Stationsstraat tot dinsdag 23 augustus 8 uur. Wie die dagen op raadpleging moet komen, dient te parkeren op de parking boven WZC Mariëndal of op de Terhulpensesteenweg, om van daar te voet naar de praktijk te gaan.


De nieuwe huisartsenpraktijk blijft bereikbaar voor telefonische oproepen en huisbezoeken.

Het telefoonnummer nog: 02/687.68.00.


194 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page