top of page

Familienamiddag Kamp Relax gaat Franse toer opOVERIJSE/TERLANEN - Op zondag 19 juni is er eindelijk nog eens een editie van Kamp Relax. En dit jaar is het thema Frankrijk ofte “la douce France” !

'De hoofdreden om deze namiddag te organiseren was en is nog steeds de grootouders, maar ook hun kinderen en kleinkinderen een fijne namiddag te bezorgen waar alles mag maar niets moet. Het verleden wees uit dat deze familie-uitstap een succesformule is', laat schepen Leo Van den Wijngaert (OV2002-N-VA) weten. Het is bovendien een samensmelting van 's mans bevoegdheden als daar zijn cultuur, evenementen, senioren.

Zondag 19 juni van 14u tot 17u wordt Kamp Kwadraat aan de Nijvelsebaan, omgebouwd tot een plaats waar men zich in Zuid-Frankrijk waant. 'Genieten van live gebrachte Franse Chansons, een karikatuurtekenaar van Montmartre, een partijtje petanque, voor de kleinkinderen een springkasteel en eendjes vissen, een accordeonist die voor de ambiance zorgt en niet te vergeten de jaarlijkse ritjes met paarden en kar', laat de affiche weten. Wie Frankrijk zegt ook wijnen, pastis en voor de rustigere consument ook Perrier of Orangina. En nog meer lekkers met crêpes Suzette met koffie, plankje kaas met stukje baguette. U ziet het niets te kort en verry Frans.

De Coronajaren gooiden roet in het eten maar op 19 juni schijnt weer de zon en organiseert de gemeente Overijse, samen met de Seniorenraad, de volgende deze Kamp Relax. Ieder jaar wordt deze familienamiddag uitgewerkt in het teken van een Europees land. Zo was Kamp Relax reeds “te gast” in Spanje, Griekenland, Nederland, enz..

(Foto Michel Van Mullem)

26 weergaven0 opmerkingen
bottom of page