top of page

Wildwaterbaan Begijntjesbad open tot einde zomervakantie dankzij jobstudentenOVERIJSE - 'Dankzij de inzet en opleiding van voldoende jobstudenten kunnen we de laatste 3 weken van de vakantie de wildwaterbaan openen, en de zomer op een positieve noot afsluiten', luidt het.

Tegelijk worden de openingsuren ook wat uitgebreid en kan je als particuliere zwemmer nu ook in de voormiddag in de week het zwembad induiken. Na de vakantie valt het zwembad terug op een aangepast uurrooster, omdat er dan niet meer op de inzet van jobstudenten kan worden gerekend.

Het bad is volledig gesloten op: 15 augustus 2022 (O.L.V. Hemelvaart), 24 augustus 2022 (Druivenkoers), 31 augustus – 2 september 2022 (Opleidingsdagen)

Deze zomerregeling kan enkel dankzij de inzet van voldoende jobstudenten. 'Momenteel hebben we nog niet voldoende redders om volwaardig te kunnen openen vanaf september, maar we bekijken hoe we de planning kunnen optimaliseren. Hierbij gaat onze focus in de eerste plaats naar de scholen, clubs en lessen. In de tweede helft van augustus volgt een update over de openingsuren voor scholen en particulieren vanaf september', aldus de gemeente.


Alle info vind je op www.overijse.be/begijntjesbad.


46 weergaven0 opmerkingen
bottom of page