top of page

Wie is de strafste sportfiguur uit Overijse van het afgelopen jaar?OVERIJSE - Nomineer nu jouw favoriete sporter, club en vrijwilliger! Op vrijdag 27 januari 2023 worden de trofeeën uitgereikt.

De ‘Sporttrofee van het jaar’ gaat naar een individuele sporter of een sportploeg uit Overijse die afgelopen jaar uitzonderlijke sportieve prestaties heeft geleverd. De winnaar hiervan wordt door het kernbestuur van de Sportraad en 3 oud-winnaars verkozen, uit de ingezonden nominaties.

Wielrenner Kris Bosmans, gevechtsportster Alicia Pé, kartingkampioene Céline Coppieters, handbiker Maxime Hordies (2x) en triatleet Christophe Dekeyser gingen al met deze trofee aan de haal.

De ‘Sportvrijwilliger van het jaar’ beloont de inzet en toewijding van iemand die zich vrijwillig inzet voor de werking van een club of organisatie. De winnaar van deze prijs wordt door het publiek verkozen! Het kernbestuur selecteert 3 genomineerden waarop iedereen kan stemmen. Dit wordt rond het einde van het jaar aangekondigd.

De prijs werd vorig jaar voor het eerst uitgereikt en ging naar Simonne Eyckmans van Yoga Druivenstreek.


Nomineren kan via het daartoe bestemde formulier. Ga naar overijse.be/kampioenenhulde

261 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page