top of page

Werken tramsporen kruispunt Oppemstraat met TervurenlaanTERVUREN - Van 30 oktober tot en met 5 november zal de MIVB werken uitvoeren op de berm, tramsporen en de rijbaan in de Oppemstraat (richting Wezembeek-Oppem) ter hoogte van het kruispunt met de Tervurenlaan. Om de hinder zo veel mogelijk te beperken worden de werken in de herfstvakantie gepland.

Er zal tijdens de werken geen verkeer mogelijk zijn op het kruispunt tussen de Oppemstraat en de Tervurenlaan.Wie van de Tervurenlaan richting Wezembeek-Oppem rijdt, wordt omgeleid via de Tervurenlaan – N3 Leuvensesteenweg – Grensstraat – Wezembeek-Oppem.Naast de werfzone wordt een beveiligde doorgang voorzien voor de voetgangers. Fietsers worden in de twee rijrichtingen omgeleid via de Kleine Tervurenlaan - Wezembeekstraat/Hertogenweg – Albertlaan.


Tijdelijk tweerichtingsverkeer

Voor de bereikbaarheid van de woningen, het recyclagepark, de Carrefour Express en de gemeentelijke dienst Werken in Eigen Beheer wordt in de Oppemstraat plaatselijk verkeer toegelaten in twee rijrichtingen vanaf het kruispunt met de Albertlaan. Uiteraard is het dan niet mogelijk om de straat uit te rijden via de Tervurenlaan.

24 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page