top of page

Werken schoolomgeving Groene Dal aan eindsprint begonnen

HOEILAART - Sinds enkele dagen hebben de werken de schoolpoort bereikt. Daardoor blijft de Alexis Mousinstraat afgesloten voor doorgaand verkeer.

Voor diezelfde derde fase blijft ook de Willem Matstraat afgesloten met uitzondering voor de bewoners en lokale handelaars. 'Het eerste gedeelte van de Willem Matstraat en A. Mousinstraat blijft bereikbaar voor de bewoners. Zij moeten overdag (tussen 7 en 17 uur) rekening houden met een mogelijk versperde doorgang', klinkt het. 'Ook de bewoners van de Hoge Heide, J.B. Denayerstraat, Sint Annastraat en Terjansdelle zullen gedurende de werken moeilijkheden ondervinden om via de W. Matstraat naar het centrum te geraken. Je kan de school met de auto bereiken via de Weemstraat, Willem Matstraat, Sint Annastraat en J.B. Denayerstraat. Te voet of met de fiets lukt je dat vanuit de A. Mousinstraat of de W. Matstraat Die derde fase duurt tot 31 maart.

Tussen 3 en 14 april volgt de vierde en laatste fase met de afsluitende asfalteringswerken. Die worden tijdens de paasvakantie uitgevoerd om zo weinig mogelijk hinder te veroorzaken. De A. Mousinstraat, Weemstraat en W. Matstraat zullen dan tijdelijk doodlopende straten worden.


Foto's Michel Van Mullem

62 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page