top of page

Vooral dames maken het mooie cultuurweerOVERIJSE - Afgelopen vrijdag werd de cultuurprogrammatie 2022-2023 van de regiocentra voorgesteld. Meteen startte ook de ticketverkoop. Er vlug bij zijn is de boodschap want de brochure verklapte meteen een hoop kanjers en niet te missen avonden.

Meteen valt op bijgaande foto op dat het vooral de dames zijn die het mooie cultuurweer maken in de Druivenstreek en iets daarbuiten. De GC's De Bosuil en Felix Sohie en CC Den Blank doen hun programma in het eerste luik van de nieuwe brochure uit de doeken. Draai je het drukwerk om dan worden je de voorstellingen bij GC De Lijsterbes, CC De Warandepoort en GC De Kam gepresenteerd.


Vuurwerk

Veel weerkerende namen maar ook veel nieuws. Nieuwe samenwerkingsverbanden bijvoorbeeld en dat zorgt vaker voor verrassend vuurwerk. Neem nu Wigbert, Maggie Mc Neal (jawel!), Barbara Dex en Lucas Van den Eynde op 1 avond op 1 podium. Cool toch. Het gebeurt op 10.02.2023. Of Alex Agnew. Niet op Werchter maar wel in Druivenland op 26 en 27.10.2020. Urbanus op 10.06.2023 nadat hij een voorproefje gaf op het Hoeilaartse Druivenfestival. Of De Laatste Match van Yvan Lendl. Eerst op Tropiscala maar daarna in het lang en breed in De Bosuil op 16.02.2023. Dat alles maar vooral nog erg veel meer te zien op de podia in de regio. Haal je brochure op aan de welbekende cultuuradresjes! En reserveer als de bliksem.

77 weergaven0 opmerkingen
bottom of page