top of page

Voedselhulp-Druivenstreek verhuist naar nieuw voorlopig onderkomenOVERIJSE - Voedselhulp Druivenstreek, dit jaar 10 jaar jong, trekt in het najaar van 2023 eindelijk naar een vast adres. Het is de bedoeling dat het dan een plek krijgt in de nieuwbouw van De Kerselaar. Eind oktober 2021 eindigde het huurcontract in het pand nabij verhuurbedrijf Boels aan de Brusselesesteenweg. Inmiddels had Voedselhulp echter een verlenging van zes maanden verkregen.

De vier druivengemeenten beloofden de werking te blijven steunen zij het dan zonder kledij, keuken/bed/bad en speelgoed. 'Voor die spullen kan iedereen, dus ook onze afnemers, terecht bij de kringloopwinkel ViTeS, vijfhonderd meter verder. De onderhandelingen met ViTeS zijn volop bezig. Schenkingen kunnen steeds bij hen terecht', klinkt het.

Intussen is de verhuis volop aan de gang naar een nieuw voorlopig onderkomen. Dat is in de buurt gevonden, namelijk in hal 3 aan de Brusselsesteenweg 321 en dat is achter Tegel Concept. Deze loods zal de gemeente Overijse huren om er ondermeer archieven in onder te brengen. De Facebook pagina van Voedselhulp Druivenstreek zal verder actief blijven voor inzamelingen en nieuwtjes. Financiële steun blijft intussen zeker welkom. Vanaf €40 is die fiscaal aftrekbaar. Alle info hieromtrent vind je voorts op de website voedselhulp-Druivenstreek.be.
34 weergaven0 opmerkingen
bottom of page