top of page

Vanaf eind augustus werken aan het verhoogde kruispunt van de MerenstraatTERVUREN/DUISBURG - Van 28 augustus tot en met 16 september wordt het verhoogde kruispunt met de Merenstraat, Schonenboomstraat en Overijsesteenweg heraangelegd.

De volledige rijbaan op het verhoogde kruispunt zal dabn worden afgesloten en opgebroken. 'Hier is geen enkel gemotoriseerd verkeer mogelijk tijdens de volledige periode', klinkt het. 'Voor fietsers en voetgangers is er geen hinder: het fiets- en voetpad blijft langs beide rijrichtingen vrij'.


Omleiding

In de Overijsesteenweg tussen de Ijzerstraat en de werfzone op de Merenstraat, Merenstraat zelf, Schonenboomstraat, Hulststraat tussen de Molenweg en de werfzone aan de Schonenboomstraat wordt enkel plaatselijk verkeer toegelaten. Een omleiding wordt voorzien. Voor het doorgaand gemotoriseerd verkeer tussen Overijse – Duisburg is er in beide rijrichtingen een omleiding voorzien via Overijsesteenweg – Ijzerstraat – Deromstraat – Hulststraat – Molenweg – Heidestraat – Merenstraat.

167 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page