top of page

Van vandaag tot half september werken in de G. DekleermaekerstraatHOEILAART - Vandaag start aannemer DSV met de werken in de G. Dekleermaekerstraat. Die zullen in vijf fases verlopen.

Ze beginnen eraan vanaf het kruispunt met de Vuurgatstraat tot het kruispunt met de Klein Vuurgatstraat, inclusief Kortestraat. Van 18 mei tot eind mei is het vanaf het kruispunt met de Klein Vuurgatstraat tot de G. Dekleermaekerstraat huisnummer 29 te doen. Begin juni tot eind juni in de Watertorenstraat, tussen de Jezus-Eiksesteenweg en de G. Dekleermaekerstraat. Half juni tot eind juni aan het kruispunt van de G. Dekleermaekerstraat en de Watertorenstraat. En van eind juni tot zowat half september in de volledige werfzone. En zoals steeds kunnen onvoorziene omstandigheden ervoor zorgen dat deze planning wordt aangepast.


Hinder

'Er is beperkte hinder voor fietsers en voetgangers. Doorgaand verkeer wordt omgeleid. Bewoners kunnen gedurende de werken via het kruispunt G. Dekleermaekerstraat – Jezus-Eiksesteenweg de G. Dekleermaekerstraat inrijden. In de G. Dekleermaekerstraat wordt dus tweerichtingsverkeer toegelaten. Hou hiermee rekening!', luidt het. De opritten blijven bereikbaar, uitgezonderd één of twee dagen waarvan de aannemer de betrokken bewoners rechtstreeks op de hoogte zal brengen.


FOTO'S © Michel Van Mullem
183 weergaven1 opmerking

1 Comment


Peter Vramby
Peter Vramby
May 03, 2023

Het zou handig zijn er een klein kaartke bij te zetten. Zoals zo veel mensen ken ik mijn weg in Hoeilaart, maar niet altijd de straatnamen.

Like
bottom of page