top of page

Valentine Verhaegen mag streetart aanbrengen op SJC KoldamHOEILAART - Valentine Verhaegen verzamelde de meeste stemmen bij de tweede bevraging die werd georganiseerd in het kader van het Doendersbudget. De Hoeilanders konden via de Hoeilaart-app of een papieren formulier stemmen op hun favoriete artiest.

De winnaar zal een van de buitenmuren van het SJC Koldam van een mooi streetart kunstwerk of mural voorzien. Er werden 340 stemmen uitgebracht op twee weken tijd! Streekgenoot Valentine Verhaegen kwam als overduidelijke winnaar uit de bus, met maar liefst 70 % van de stemmen. Verhaegen is afkomstig uit de Druivenstreek en heeft al meerdere projecten op haar naam staan. Ze is streetart kunstenares en schilder van opleiding. In haar werk staat de mens centraal. Haar stijl is ruw en uniek, maar bevat kwetsbaarheid, zorgzaamheid en inclusie. Zij zal in de komende maand een ontwerp uitwerken rond de thema’s 'Verbondenheid en inclusie', 'Ode aan de vrijwilliger' en 'Een gezonde geest in een gezond lichaam'.

Hoe het finale werk er zal uitzien, kom je te weten op zaterdag 8 juli aan SJC Koldam. Die dag kan je ook deelnemen aan de artistieke route van Tour Elentrik.

53 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page