top of page

Tijdelijke verkeersmaatregelen bij plaatsen brugdelen ecorecreaductHOEILAART/GROENENDAAL - Tussen het station van Groenendaal in Hoeilaart en het Bosmuseum Hoeilaart plaatst men dit weekend de brugdelen van het ecorecreaduct. Deze natuurbrug brengt straks fietsers, voetgangers én dieren veilig en comfortabel over de Ring.

Om de veiligheid van weggebruikers en arbeiders te verzekeren, worden volgende maatregelen genomen: van 27 mei (12u) tot 29 mei (24u) sluit de kruising van de Duboislaan en de Terhulpsesteenweg (N275) met de Ring. De afrit vanaf de buitenring is gedurende deze periode eveneens afgesloten. Er gelden lokale omleidingen.

In de nacht van 27 mei (19u) op 28 mei (8u) brengt men het verkeer op de Ring naar 1 rijstrook. Bij het hijsen van de 4 brugdelen over de Ring zal de politie het verkeer telkens 15 minuten tegenhouden. Het bosmuseum blijft steeds bereikbaar. Wandelaars vanaf het station Groenendaal volgen de bewegwijzering via het pad langs het spoor. Andere weggebruikers kunnen het Bosmuseum bereiken via de alternatieve wegomlegging.


Meer informatie en omleidingen op www.werkenaandering.be/priorij

Foto's Michel Van Mullem

61 weergaven0 opmerkingen

Kommentarer


bottom of page