top of page

Tienerschool VONK! opent na kerstvakantie in verbouwd POM-gebouw


HOEILAART - Het is zover. Na een noodzakelijk verblijf in de lokalen van GC Felix Sohie kunnen de 75 leerlingen van VONK! naar hun nieuwe vaste stek, het POM-gebouw (foto) in de J.B. Charlierlaan.

De mensen van het gemeenschapscentrum waren vol lof over de tieners die ze er te gast hadden. 'Ze zorgden voor enorm veel leven in het GC. Ze haalden de gemiddelde leeftijd fors naar beneden. En onze bezettingsgraad was nog nooit zo hoog! We werden soms overrompeld en nog vaker verrast; badminton in de serre, examens in de cafetaria,... Dat hadden we nog niet meegemaakt! En nu zijn ze terug weg... Veel succes op jullie nieuwe locatie! We gaan jullie nog missen!', klonk het bij het afscheid.


Erfpachtovereenkomst

Tienerschool VONK! neemt na de kerstvakantie zijn intrek in het voormalige POM-gebouw in de J.B. Charlierlaan. De gemeente stelde dat gebouw via een erfpachtovereenkomst ter beschikking van de GO!-scholengroep SCOOP, die het verbouwde en ‘schoolrijp’ maakte voor een eerste en tweede middelbaar. Aangezien er bij de duurzame verbouwing meer kwam kijken dan oorspronkelijk gedacht, namen de eerste 75 leerlingen op 1 september 2022 hun intrek in het GC Felix Sohie. Na de kerstvakantie verhuizen ze definitief naar de J.B. Charlierlaan.Op 1 september 2023 zullen de leerlingen die dit schooljaar begonnen, doorschuiven naar het tweede middelbaar en zal VONK! opnieuw 75 leerlingen in het eerste middelbaar verwelkomen.312 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page