top of page

Stefan Vanderlinden wordt voorzitter van versterkte samenwerking Overijse2002-N-VA


OVERIJSE - Afgelopen weekend konden de leden getuige zijn van de versterkte samenwerking tussen Overijse2002 en N-VA Overijse. Er werd nieuw partijbestuur verkozen, dat onder leiding van Stefan Vanderlinden als voorzitter de werking vorm zal geven. Lieven Bennekens, Vera De Man, Joris Kelchtermans, Leo Van den Wijngaert en Jeroen Van San maken (foto) er deel van uit.

'Onze beweging werkt in de toekomst nóg meer vanuit de basis. Dat betekent dat we van de leden van Overijse2002-N-VA verwachten dat ze op een opbouwende manier kritiek en positieve ideeën aanbrengen en dat anderzijds onze mandatarissen maximaal terugkoppelen en de mening van onze basis raadplegen alvorens beleidsbeslissingen worden genomen', zegt voorzitter Vanderlinden.


Gezond verstand

'Onze mensen moeten immers weten wat er reilt en zeilt in onze gemeente en ze geven mee richting aan onze partij en het bestuur van onze gemeente. Op die manier, door iedereen in ons team te betrekken, maken we het verschil in de lokale politiek!”, aldus de nieuwe voorzitter.

'Daarnaast blijft Overijse2002-N-VA staan voor een Groene, Vlaamse en Gastvrije gemeente en een bestuur met gezond verstand, dat zich inzet voor iedere Overijsenaar. Dat is wat ons bindt. Dat weerspiegelen we ook in ons nieuwe logo. Blauw-geel van Overijse, met een stevige groene tint, weerspiegelen deze waarden'.


65 weergaven0 opmerkingen
bottom of page