top of page

Start Druivenfestival 2023: dat wordt drummen vanavondDRUIVENFESTIVAL - De festiviteiten in Hoeilaart vangen straks aan met een gigantisch drumevenement om en rond de mainstage in het Ruusbroecpark. Deze namiddag werden meer dan honderd drums uitgepakt door Kortrijk Drumt aangevuld met lokaal talent.

Het ziet er naar uit dat Hoeilaart een schitterende editie van het Druivenfestival tegemoet gaat. Zeker door toedoen van werkelijk erg fraaie weersvoorspellingen maar evenzeer door het wervelend aanbod van feestitems. We trokken voor u al eens naar het park om de sfeer op te snuiven en werden vooral aangenaam verrast door de algehele inkleding. Enkele retrotenten springen meteen in het oog want die zorgen voor een bijzonder feestelijke look. Zoiets tussen De Efteling en Cirque de Soleil. Al even indrukwekkend is de zee aan drumstellen allerhande. Dat wordt drummen vanavond.


Stoer

Het is en blijft voor velen een instrument dat tot de verbeelding spreekt. Drums zijn er voor jong en oud, man en vrouw, maar vooral voor wie het ritme aangeven wil van zowat elk muziekgenre. Visueel oogt het stoer en meesterlijk. Om 19 uur beginnen ze er aan. Kortrijk en Hoeilaart. Echt niet te missen want het beloofd een unieke belevenis te worden.


FOTO'S © MICHEL VAN MULLEM75 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page