top of page

Soulstep Dance Crew eert alle helden in verbluffend klank- en lichtspektakelHOEILAART - Zowat het hele Pinksterweekend bevolkte Soulstep Dance Crew GC Felix Sohie voor hun tweejaarlijkse dansshow. Honderden toeschouwers -want helemaal uitverkocht- waren getuige van wat alle leden intussen weer hadden verworven doorheen reeksen intense dansoefeningen.

We zagen het resultaat van noeste dansarbeid die het team van docenten had bereikt. 'Our Heroes' was het thema en sloeg wellicht ook op die lesgevers.

'Onze Helden' verschenen een voor een in erg fraaie outfits op de bühne in een zee van licht en een sprankelend lichtdecor. Heel knap en kundig. We waanden ons enkele uurtjes op een soort Eurovisiesongfestival In Hoeilaart qua effecten. Verbluffend. Maar we kwamen voor de dansers en die konden ons ook honderd procent bekoren door hun choreografIên, zo weggeplukt uit wat je in de beste danswereld kan zien. Het oogde van a tot z heel professioneel.


Wervelwind

Van 'Vuilnismannen' en 'SHEro Barbie' over 'Kids are the heroes of today' en 'Cow Girls' tot 'Werkende mama's: heldinnen' en 'Wakanda forever' tot 'Martin Luther King, a hero'. Het werd een ware wervelwind van creativiteit, beweging, en samenspel. Als aan het eind iedereen het theater binnen rende werd 'het kot' te klein en kon je zien hoeveel kinderen tot het dansen bij Soulstep worden aangetrokken. Het zijn er heel veel uit diverse leeftijdscategoriën. Het resulteerde in een hoop fiere ouders en een dito crew. Terecht.


Soulstep Dance Crew presents: 'Our Heroes' gezien op zondag 19 mei in GC Felix Sohie.

★★★½


Foto's © Michel Van Mullem
212 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page