top of page

Site Koldam goed op weg om sportparel te wordenHOEILAART - Het lijkt erop dat de bouw van de nieuwe sportsite in een stroomversnelling is geraakt.

Zowel in de enorme gymzaal, de grote parking middenin de site als achter de voetbaltribune wordt koortsachtig gewerkt en het verschil met vorige maanden is op zijn zachtst gezegd oogverblindend.

Het begint er meer naar uit te zien dat deze sportmissie nu al geslaagd is. Met de komst van extra kunstgras voor ERCH afgelopen dagen oogt het complex nog indrukwekkender en erg fraai.


Speelterrein

Ook TC De Jonge Wingerd kan zich verheugen op de vorderingen want inmiddels liggen hun nieuwe extra velden te blinken naast de reeds bestaande padelterreinen.

Nog even en Hoeilaart kan prat gaan op een van de mooiste sportinfrastructuurcomplexen uit de hele regio. Tijdens de laatste fase gaat men nog een speelterrein aanleggen naast een nieuw skatepark en dat komt er tussen de sporthal en de Koldamstraat. Ter illustratie voegen we hierbij nog eens een overzichtsplan al zal je merken dat het her en der reeds wijzigde.


FOTO'S © Michel Van Mullem
316 weergaven0 opmerkingen
bottom of page