top of page

Provinciegouverneur te gast in HoeilaartHOEILAART - Provinciegouverneur Jan Spooren maakt een ronde langs alle 65 Vlaams-Brabantse gemeenten. Gisteren hield hij halt in Hoeilaart voor een uitgebreide wederzijdse kennismaking.

Het college van burgemeester en schepenen en het managementteam verwelkomde de gouverneur en twee naaste medewerkers op het kasteel-gemeentehuis.

In de raadzaal maakte hij van zijn bezoek gebruik om zijn rol als gouverneur te verduidelijken. Met een busje en te voet bracht het gezelschap daarna een bezoek aan enkele recent afgewerkte en nog lopende grote projecten in Hoeilaart: de nieuwe secundaire school, het verkeersknooppunt Groenendaal, de stationsomgeving Groenendaal, het nieuwe kinderdagverblijf, de nieuwe jeugd- en sportsite Koldam, het GC Felix Sohie en het heringerichte Gemeenteplein. Als provinciegouverneur vormt Jan Spooren in heel wat domeinen de link tussen verschillende beleidsniveaus en is hij een belangrijke partner van steden en gemeenten. Om de band met die lokale besturen aan te halen, brengt hij ze allemaal een bezoek.
61 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page