top of page

Plantactie in 20-jarige boomgaard Terjansdelle aan de WaversesteenwegHOEILAART - Als het weer het toelaat organiseert Velt Druivensteek op zondag 28 januari een boomplantactie in de gemeentelijke boomgaard Terjansdelle, die dit jaar exact 20 jaar bestaat.

Er worden hoogstamfruitbomen aangeplant zodat iedereen op termijn nog meer kan genieten van lekker fruit van eigen bodem! 'Het nodige materiaal wordt voorzien, maar we zijn nog op zoek naar helpende handen', laat Velt weten. De deelnemers krijgen bovendien een warme kom soep en drank aangeboden en kunnen heel wat bijleren over het aanplanten en de wintersnoei van fruitbomen. De actie start met wat theorie en gaan dan over naar de plant- en snoeiactiviteit. Het is meteen het ideale moment om de boomgaard te (her)ontdekken!

Afspraak op zondag 28 januari vanaf 9 tot 16 uur in de boomgaard. Bij slecht weer wordt de actie een week uitgesteld naar 4 februari. Alle hulp is welkom, je hoeft niet de hele dag te blijven. Toegang via de Waversesteenweg, ingang tussen huisnummers 113 en 123.

Breng een snoeischaar mee en draag gepaste kledij en laarzen.
41 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page