top of page

Padelcourts TC De Jonge Wingerd opgeleverdHOEILAART - Gisteren was een bijzondere dag voor de Hoeilaartse tennisclub. Hun gloednieuwe padelcourts werden speels en sportief uitgeprobeerd naar aanleiding van de oplevering.

'We zijn fier en tevreden en danken in het bijzonder het gemeentebestuur van Hoeilaart, Hanne en Stijn van Pellikaan, Kris Lahaye hoofd van de technische dienst Hoeilaart en Matthias en Wannes van Tomasport. En in dit lijstje mogen we zeker onze volhardende Geert Vanderoy niet vergeten die namens TC De Jonge Wingerd het padelproject van begin tot einde stuurde. Hartelijk dank en op naar de volgende fase van het masterplan!', klonk het.

Vandaag, vrijdag 8/7 (vanaf 19uur), zijn leden en niet-leden welkom op de 1ste Padel & Tennis dubbelavond. De toegang is helemaal gratis. De officiële opening met onder meer demonstratiematch padel zal op 3 september doorgaan.


Een terrein reserveren gaat via mijnterrein.be of de app van TennisVlaanderen. Een padelvraagje? padel@jongewingerd.be33 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page