top of page

Ook Hoeilaart organiseert nu een street art project Tour Elentrik en is op zoek naar creatievelingenHOEILAART – In navolging van vele andere steden en gemeenten zet het Lokaal bestuur Hoeilaart een Tour Elentrik op poten. Niet origineel meer maar voortaan zullen ook in Hoeilaart de lelijke electriciteitskasten een vrolijk kleurtje krijgen. Wie dat voor zijn rekening gaat nemen? Een schare vrijwillige 'kunstenaars' zo blijkt.

Geen Borremans, Luk Tymans of Fred Bervoets maar artistiek talent dat men de komende weken wil bijeen sprokkelen voor dat Hoeilaartse street art project Tour Elentrik. Een manifestatie naar analogie met wat in Tervuren (foto) en Overijse eerder al zijn beloop kende. 'Ben je een amateurkunstenaar of lokale creatieveling? Stel je kandidaat om een ontwerp aan te brengen op een nutsvoorzieningskast', klinkt de oproep.


Kunstlaag

Tour Elentrik is een samenwerking tussen Treepack en de afdeling Vrije Tijd. 'We willen samen met lokale en professionele artiesten monotone en grijze elektriciteitskasten voorzien van een knappe kunstlaag', laten die weten. 'Heb je zin om een ontwerp aan te brengen op een nutsvoorzieningskast? Ben je minstens 16 jaar oud? Schrijf je dan in via het online inschrijvingsformulier. Dit kan tot en met 19 februari 2023. Iedereen met aanleg voor creativiteit is welkom'. In het voorjaar wordt een workshop voorzien waarin de basistechnieken worden aangeleerd.

Wie over dit alles meer wil weten, surft naar hoeilaart.be/hoeilaart-x-tour-elentrik of hoeilaart.be/nieuws/ben-je-iemand-met-artistiek-talent.

70 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page