top of page

Omleiding in centrum op komst: raken heropening scholen en Druivenfestival in de knoop?HOEILAART - Het enige nieuws dat dezer dagen uit Hoeilaart komt, is mobiliteitsnieuws. En of je daar straks nog een beetje mobiel zult kunnen zijn? We zien nu al in gedachten een bos vol verkeersborden. Anderhalve maand wordt immers gewerkt aan nieuwe toegang sportsite.

Van maandag 31 juli tot en met vrijdag 15 september wordt de nieuwe toegang tot de sport- en jeugdsite Koldam aangelegd. Hiervoor komt er in de Overijsesteenweg een brug over de IJse. Er wordt tijdens de werken eenrichtingsverkeer ingesteld richting centrum Hoeilaart. Voor het doorgaand verkeer richting Overijse is er een omleiding voorzien via de Koldamstraat, de R. Lauwersstraat en de V. Marchandstraat. Fietsers volgen in beide richtingen een omleiding via de Koldamstraat, de R. Lauwersstraat en de Kapelstraat.

De bewoners van de betrokken straten worden via een bewonersbrief op de hoogte gebracht van de specifieke maatregelen die voor hun straten gelden.

Hoedanook, kijk flink uit je doppen. Nog dit: deze werken kunnen zich geen vertraging permiteren want half september staat bovendien het jaarlijkse Druivenfestival in de startblokken...
268 weergaven0 opmerkingen
bottom of page