top of page

Om meer vat te krijgen op je energiefactuurTERVUREN/BERTEM - Ben je op zoek naar praktische adviezen zodat je wat meer vat krijgt op je energiefactuur? Ga dan op dinsdagavond 21 maart 2023 naar het openbaar Energiespreekuur in het gemeentehuis van Bertem.

Het Energiespreekuur is een initiatief dat tot stand is gekomen door een samenwerking tussen IGO en vzw Druifkracht. Alle inwoners van de Druivenstreek zijn welkom!

Heb je nu al een energievraag? Mail dan naar info@druifkracht.be. Spontane vragen kunnen ook. Welk soort vragen komen zoal aan bod? Hoe bereid ik me voor op de volgende winter?Moet ik m’n maandbedrag voor gas en elektriciteit veranderen? Zal ik een andere energieleverancier nemen? Welke overstap-websites zijn te vertrouwen? Hoe vind je een betrouwbare aannemer voor isolatiewerken? Welke energiemaatregelen betalen zich het snelst terug? Is een thuisbatterij nu al aan te bevelen? Waar kan ik terecht voor onafhankelijk energieadvies aan huis? ...


De infoavond grijpt plaats in zaal De Vleught, gemeentehuis Bertem, Tervuursesteenweg 178, 306 Bertem op dinsdag 21/3 om 20 u. (deuren open vanaf 19.30 u.)

Alle informatie kan je terugvinden op:

https://www.druifkracht.be/energiespreekuur-druifkracht/

15 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page