top of page

Nieuw op Druivenfestival: riante VIP-ruimte met alle comfort en betaalkaarten in plaats van jetonsDRUIVENFESTIVAL - De eerste nieuwtjes omtrent het Druivenfestival van volgende maand sijpelen binnen. Nieuw dit jaar is de comfortabele VIP die toegankelijk is op vrijdagavond (vanaf 19:00) en zaterdagavond (vanaf 22:00). Locatie: Jan van ruusbroecpark, rechts van het hoofdpodium. De jetons ruimen overigens baan voor de Druivenfestival-betaalkaart.

De VIPkaart is te koop aan 110 euro (exclusief drank). De mensen krijgen hiervoor een drie gangen menu van Canapé uit Tervuren, welkomstdrankje, een VIP dek met prachtig zicht op het podium, eigen sanitair en voorziening van speciale dranken die niet verkrijgbaar zijn aan andere togen.


Betaalkaart

'Daarnaast hebben we de invoering van DE betaalkaart. We stoppen met de jetons en gaan werken met betaalkaarten', klinkt het. 'Hiermee zal je kunnen betalen aan alle togen van de verenigingen en aan de foodtrucks in het park. De bezoeker kan heel simpel geld op deze kaart laden via cash betaling aan de kassa. De verenigingen zetten dit geld dan voor hun op de kaart of door het scannen van de QR code op hun kaart en via pay conic te betalen. Na het festival, tussen 26/09 tot 09/10, krijgen de festivalgangers dan de kans om een refund aan te vragen. Het geld wordt na deze periode terug op hun rekening gestort als ze dit hebben aangevraagd.

324 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page