top of page

Nieuw aangelegd buurtpark wijk tentrappen zoekt naamHOEILAART - Het buurtpark in wijk Tentrappen, het winnende project van het Doendersbudget, werd inmiddels aangelegd. Enkel een naam voor de locatie ontbreekt nog en de gemeente roept iedereen op om hierover mee te beslissen.


Met het buurtpark Tentrappen (aan de Parklaan) heeft Hoeilaart weer een speelplek extra. Bovendien is het een erg fraai exemplaar met veel groen en schaduw en nogal wat mogelijkheden om er creatief te zijn. Het werd immers niet volgestouwd met hapklare speeltoestellen. Meegenomen is ook de rustige omgeving. Niettegenstaande het parkje langs twee zijden omzoomd is door straten, blijft het daar veilig vertoefen. Het buurtpark bevat ook een van de boekenruilkastjes. Allemaal 'plus' dus. Eerder 'min' vonden we de ene vuilnisbak want als die vol geraakt, kan het er de verkeerde kant op gaan. En natuurlijk gaan we er van uit dat het hier ook geen hondenpark wordt.Uitleven

Op verschillende plaatsen in de gemeente, zowel in het centrum als in de wijken, vind je speelterreintjes waar kinderen zich vrij kunnen uitleven op leuke en gevarieerde speeltoestellen. Naast dat van Tentrappen zijn er verder ook nog Speelterrein Park (naast de kasteelhoeve in het Jan van Ruusbroecpark), Speelterrein Het Leen (ter hoogte van de Knipsterweg), Zandbak Koldam (langs de toegangsweg naar SJC Koldam, Speelterrein Krekelheide (In de wijk Krekelheide), Speelterrein Molenhuisje (langs de J.B. Charlierlaan, bij het Molenhuisje, schuin over jeugdlokalen Joengele), Speelterrein Sloesveld (in de Welvaartlaan), en tot slot Speelterrein Solheide (in de Stijn Streuvelslaan).

Breng tot en met maandag 12 juni jouw stem/nieuwe naamgeving parkje Tentrappen uit via de Hoeilaart-app of via het formulier aan de balie van het GC Felix Sohie.


★★★★☆

FOTO'S © Michel Van Mullem

61 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page