top of page

Nerorock op Druivenfestival 2023 wordt onvervalst nostalgisch muziekfeest voor jong en ouderHOEILAART - Op vrijdag 9 juni verwelkomde het team van Nerorock hardwerkende mensen op hun jaarlijkse Afterwork. Zoals steeds kon je er genieten van huisgemaakte gin-tonics of mocktails en het weekend al dansend inzetten op de gezellige tunes van de dj's! En hou je vast: Vive La Fête is deze zomer in aantocht.

Naast de muzikale omkadering door huis-DJ Bicky en DJ-collectief Laminaat & Vinyl, maakte Nerorock om stipt 17u09 - niet toevallig de datum van Nerorock 2023 - ook de volledige line-up van de Nerorock-editie van 2023 bekend, en 'deze stelt niet teleur! Zoals steeds denkt Nerorock aan jong en oud, wat resulteert in een affiche waarop zelfs de oudste dansbenen aan het swingen zullen gaan' (sic)


Openen doet Nerorock met hun habitué voor de allerkleinsten: Kapitein Winokio. 'Maar ook aan de iets minder jonge jeugd wordt gedacht, door Lotte De Clerck – ook gekend als Emma uit #LikeMe – uit te nodigen. Vervolgens mag Meltheads, bekend van hun uiterst succesvolle single ‘Naïef’, de Nerorockweide in vuur en vlam zetten', luidt het. 'Ouwe getrouwe Mama’s Jasje zal niet onderdoen. En wat gezegd van Willy On Tour! Met gevestigde Radio Willy namen als Iwein Segers, Stijn Meuris, Marcel Vanthilt, Sien Wynants en Luc Janssen en een bende rasmuzikanten brengt Radio Willy het beste uit 50 jaar rockmuziek naar Nerorock! Het hele feestje wordt helemaal compleet met een energieboost van jewelste op de elektronische dansmuziek, rock ’n roll en de unieke stem van Els Pynoo tijdens afsluiter Vive La Fête'.

Intussen alvast veel sfeer op de Afterwork !


Meer info


Foto's Michel Van Mullem


385 weergaven0 opmerkingen
bottom of page