top of page

'Koor XL', grootse koordag in Leuven in de maakLEUVEN - Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Koor&Stem Vlaams-Brabant op de laatste zondag van augustus 'Koor XL', een grootse koordag in Leuven voor alle geïnteresseerde zangers van over het ganse land.

'Na twee jaar ‘verplichte rust’ mogen we eindelijk terug samen zingen en deze kans willen we uiteraard niet laten liggen!', klinkt het. Op het programma staan dit jaar 'Light of my soul' van Robert Lucas Pearsall, dat in het begin van de Coronapandemie virtueel werd ingezongen door meer dan 240 zangers in het project 'Koorona', en een achtstemmig 'Magnificat' van Michael Praetorius.

Deze koorfeestdag zal plaatsvinden op zondag 28 augustus 2022. 'In de voormiddag repeteren we samen in het Lemmensinstituut aan deze twee mooie werken. In de namiddag brengen we de muziek drie keer voor publiek (om het half uur) in een de Sint-Geertruikerk (foto) in Leuven', laten de organisatoren weten.

De inschrijvingsprijs bedraagt €10. Van zodra voldoende deelnemers zich hebben geregistreerd, volgen de instructies voor het betalen van uw deelnamegeld. Na betaling van dit inschrijvingsgeld volgt bevestiging van je definitieve deelname.


Inschrijven via:

https://forms.gle/6km1iAzsYy96oYfL9

14 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page