top of page

Assistentiewoningen te kijk in Zaventem, Sterrebeek en Sint-Stevens-WoluweVLAAMS-BRABANT - In maart ben je tijdens vier opendeurdagen welkom in de serviceflats van het OCMW van Zaventem. Volgende locaties zetten hun deuren open: De Sterre en Huize Ruwendal in Sterrebeek, Huize Kouterdal in Zaventem en De Veste in Sint-Stevens-Woluwe.

Hoe zien de flats eruit en welke service mag je als toekomstige bewoner verwachten? Twee belangrijke vragen voor wie stilaan uitkijkt naar een veilige woonst voor zichzelf of voor een familielid, buurtbewoner of kennis. Om je een goed beeld te geven ben je welkom tijdens de opendeurdagen die telkens doorgaan van 13u tot 15u. Het kan op maandag 6 maart 2023: De Sterre, Mechelsesteenweg 197, Sterrebeek, dinsdag 7 maart 2023: Huize Kouterdal, Nossegemstraat 2, Zaventem, vrijdag 10 maart 2023: De Veste, Veste 25, Sint-Stevens-Woluwe en maandag 13 maart 2023: Huize Ruwendal, Nieuwstraat 29, Sterrebeek.


Cafétaria

Tijdens de opendeurdagen maak je kennis met een woonassistente van het OCMW die jou informeert over de werking en service van de assistentiewoningen. Een bezoek aan een flat en de cafetaria is uiteraard mogelijk. Enkel Huize Ruwendal in Sterrebeek beschikt niet over een cafetaria. Ook de medewerkers en vrijwilligers geven je met plezier meer uitleg over het reilen en zeilen in de assistentiewoningen en de verschillende activiteiten.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met woonassistenten Karine Hermans en Cindy Van Huylebroeck via onderstaande contactgegevens.


Hector Henneaulaan 1 ,1930 Zaventem, 02 716 32 72, assistentiewoningen@zaventem.be


29 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page