top of page

Kerstmarkt Hoeilaart meteen overrompeld op openingsavond

HOEILAART - Vrijdagavond leek de kerstmarkt eerder op een wintereditie van het Druivenfestival: erg veel volk, een feestelijke coverband, eten en drinken. Wie dat wou kon er nog gauw kerst hebbedingetjes inslaan.

Tussendoor waren er activiteiten voor elke leeftijd. Vooral de aankleding was (weer) memorabel. De grote kerstboom kreeg er bovendien een veiligere plek dan andere edities.

Zo’n kerstmarkt moet het vooral van helpende handen hebben, gemotiveerde verenigingen en enthousiaste bezoekers. En die waren er zichtbaar allemaal. Missie geslaagd dus.

Ondanks de covid afspraken die de gemeente vooraf met de burgers had aangekondigd zag je er nauwelijks mondmaskers terwijl de 1,5 meter afstand bewaren ook al dode letter bleef. Ook in Hoeilaart hadden ze blijkbaar te lang te veel moeten ontberen. De die-hards hadden telkens tot 23 uur de tijd om erin te vliegen en dat lieten sommigen zich geen twee keer zeggen. Het hele kerstdorp werd intussen weer netjes opgeborgen in de hoop dat het volgend jaar weer kan zonder al te veel beperkingen.11 weergaven0 opmerkingen

Kommentare


bottom of page