top of page

Kerst- en decoratieshoppen in serristenhuis net buiten het centrumHOEILAART - Betty Bergen and Pierre Fannes openden medio november hun pop-up winkel met het oog op de komende feestdagen. Samen richtten ze in 2001 deze shop en groothandel in decoratie op. Tot eind december kan je op de hoek van de Brusselsesteenweg en de Jules Delcordestraat voor hun zelf vervaardigde kerstdecoratie, interieur- en cadeauartikelen en een hoop meer weggeeffraais.

'Je vindt bij ons kerstdecoratie, terraria en kokedama, gestabiliseerde moskaders, pop-up kaarten, heerlijke geurkaarsen, parelmoer en schelpen schalen en kommen, interieur- en cadeauartikelen en zoveel meer...', laten Betty en Pierre weten. Op Black Friday startten ze met de zwart / witte kast voor de puristen, parelmoer eetstokjes, lepeltjes, mesjes en vorkjes en kaviaar schelp, Capiz schelpen theelichthouders, onderborden en schalen , Obsidiaan onderzetters en zwarte kaarsen met edelsteentjes, Capiz schelpen en pluimpjes slinger en glazen tubes met schelpen. Muno, da's lekker shoppen in de buurt. Geen filles en parkeergelegenheid in de omliggende straten. De winkel ligt op enkele honderden meter van het Hoeilaartse centrum. In combinatie met een frisse kerstwandeling zou het wel eens een gezellig uitje kunnen worden.


Muno is open op woensdag en donderdag 14 tot 18u , vrijdag en zaterdag 10 tot 18u, in december zondags van 14 tot 17u. Buiten deze uren steeds mogelijk op afspraak.Foto's © Michel Van Mullem


232 weergaven0 opmerkingen
bottom of page