top of page

Jeugdraad zet alcohol- en druggebruik opnieuw in the pictureHOEILAART – Organisatoren kunnen bij de gemeente Hoeilaart promo ontlenen waarmee ze - onder het motto ‘Nog Tijd Zat … voor alcohol' - op hun fuiven en evenementen de feestvierders kunnen sensibiliseren om te matigen met alcohol en de wetgeving terzake strikt te respecteren.

De campagne is een initiatief van de Hoeilaartse jeugdraad en werd in april in een nieuw jasje gestoken. 'Met de toevoeging van de slogan ‘Stukke van neen!’ wordt de focus uitgebreid en wenst de jeugdraad ook op druggebruik te sensibiliseren', luidt het. De kleurrijke nieuwe campagne moet ervoor zorgen dat het promomateriaal opvalt op evenementen en wil jongeren aanspreken. De nieuwe banners werden afgelopen weekend, tijdens de Meifeesten, voor het eerst ingezet.

Het uitlenen van sensibilisatiemateriaal (banners, polsbandjes, affiches …) is gratis voor organisatoren van openbare evenementen in Hoeilaart. Op hoeilaart.be/nog-tijd-zat-voor-alcohol vind je het aanvraagformulier, de algemene alcoholwetgeving en info over het alcoholbeleid in Hoeilaart terug.43 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page