top of page

Jarige KH Sint-Martinus pakt uit tijdens WinterhallenOVERIJSE - De Koninklijke Harmonie Sint-Martinus uit Overijse viert dit jaar haar 200-jarig bestaan. Deze verjaardag werd gevierd tijdens de jubileumfeesten die plaatsvonden op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 mei 2022 in CC Den Blank. Het feestjaar werd op zondag 13 november 2022 verdergezet met een aperitiefconcert in ‘Den Tram’. In december volgt nog een feestoptreden tijdens Winterhallen in de Markthal.

Volgende stukken stonden op het programma in Den Tram: ‘Marche des Parachutistes Belges’, ‘Disney Film Favorites’, ‘Clarinets to the Fore’, ‘Paris brûle-t-il’?, ‘Tura for Band’, ‘Happy’, en ‘Santana – A Portrait’. Eveneens konden we genieten van de première van het stuk ‘Katowice Pictures’, gecomponeerd door Johan Nijs en voor de gelegenheid gedirigeerd door de master himself.

Niet alleen de harmonie wordt dit jaar in de bloemetjes gezet. Tijdens het feestweekend in mei overhandigden we aan voorzitter Robert Schoonejans al een geschenk voor zijn jarenlange inzet voor de harmonie.


Oudste muzikanten

Op zondag 13 november 2022 namen men de gelegenheid te baat om onze oudste muzikanten (foto) een trofee te overhandigen. Gelukwensen gingen naar Roger Michiels, Alex Puttemans, John Kesters en Yvan Jacques voor hun jarenlange inzet. Eveneens was er een bloemetje voor de dames van de laureaten.

Het volgende optreden van de Koninklijke Harmonie Sint-Martinus Overijse zal plaatsvinden op zondag 11 december 2022 om 15.00u in de Markthal van Overijse tijdens de Winterhallen. Warm aanbevolen ook al staat de verwarming er dan op een laag pitje.132 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page