top of page

Inkomhal CC Den Blank krijgt fikse faceliftOVERIJSE - De inkomhal van CC Den Blank wordt volledig vernieuwd. De hal wordt omgebouwd tot één open ruimte met een nieuwe infobalie die dienst zal doen als Infopunt Vrije Tijd. Naast tickets voor cultuurvoorstellingen, kan je hier ook terecht met alle vragen over het vrijetijdsaanbod in Overijse. En dat is handig.

Het is ook de bedoeling dat het geheel ook wat interactief wordt. Zo komen er zelfbalies waar je tickets zal kunnen bestellen en afdrukken. Men voorziet ook nieuwe kluisjes om je spullen in op te bergen en de toegankelijkheid wordt verbeterd met een nieuwe lift naar de eerste verdieping. Het Infopunt Vrije Tijd zal voor de duur van de werken naar de Bibliotheek verhuizen. Vanaf 10 mei kan je voor al je vragen over het vrijetijdsaanbod in Overijse in de Bib terecht. De openingsuren en het telefoonnummer (02 687 59 59) blijven behouden. Het cultuurcentrum blijft open, maar met een aangepaste programmatie.


Signalisatie

Verder kan je de polyvalente zaal en de vergaderlokalen nog altijd huren. Het geklop en geboor moet je er dan wel bijnemen... Het Cultuurcafé blijft gewoon open gedurende de werken. De toiletten in de inkomhal zijn dan weer buiten gebruik. Je kan wel terecht in die bij de vergaderlokalen of in een toiletcontainer achter het cultuurcentrum. De toegang en looprichting veranderen maar wees gerust, de nodige signalisatie wordt voorzien. De werken zullen van mei 2022 tot maart 2023 duren want de renovatie kan op z'n zachtst 'grondig' worden genoemd.

44 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page