top of page

Hoeilaartse straten krijgen eerstdaags onderhoudsbeurt met gietasfaltHOEILAART - Van dinsdag 3 tot en met vrijdag 6 oktober worden er onderhoudswerken met gietasfalt uitgevoerd in de wijk Tentrappen, op verbindingswegen, in de Vlaanderveldlaan en de Charles Melottestraat.

Woensdag 3 oktober, van 6 tot 12 uur wordt het traject De Lijn in Tentrappen, van Noordlaan tot en met kruispunt Molenstraat-Welvaartlaan aangepakt. Let op: de bussen volgen die dag de omleiding langs de Frans Verbeekstraat. Van 12 tot 15 uur volgt de Groenendaalsesteenweg tussen J.B. Charlierlaan en I. Vandammestraat.

Donderdag 4 oktober wordt gewerkt van 6 tot 9 uur op de Jezus-Eiksesteenweg en Ch. Melottestraat en van 9 tot 15 uur op de Waversesteenweg tussen Nilleveldstraat en Hoeilaartseweg

Vrijdag 5 oktober dan. Van 6 tot 9 uur zijn Brusselsesteenweg en Terblokstraat tussen J. Lindtsstraat en Leopold II laan en tussen E. Vandervaerenstraat en Groenendaalsesteenweg aan de beurt. Van 9 tot 15 uur giet men asfalt in de J.B. Charlierlaan tussen Rode Kruisstraat en Groenendaalsesteenweg, A. Biesmanslaan tussen H. Caronstraat en Overijsesteenweg. Van 6 tot 9 uur volgt Vlaanderveldlaan tussen Baron de Man d’Attenrodestraat en Ch. Melottestraat en van 9 tot 15 uur Overijsesteenweg tussen Kapelstraat en V. Marchandstraat.
Voetgangers en fietsers geen hinder ondervinden, Voor auto’s: plaatselijk wordt één rijrichting ingenomen door de mobiele werf. Er geldt ook een plaatselijk parkeerverbod.

De opritten zullen gedurende maximum één uur niet bereikbaar zijn. De aannemer verwittigt evenwel de inwoners als hun oprit tijdelijk onbereikbaar wordt.Foto's © Michel Van Mullem
130 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page