top of page

Hoeilaart onderzoekt alternatieven voor vervoer op maat na ontoereikende plannen van De LijnHOEILAART - 'Samen met het schepencollege, de mobiliteitsdienst en de mobiliteitsraad van Gemeente Hoeilaart onderzoeken we momenteel verschillende alternatieven voor vervoer op maat.

Ook de inbreng van de bewoners is voor ons belangrijk', laat Pieter Muyldermans (PRO Hoeilaart), schepen van mobiliteit weten.

Muyldermans vindt dat -nu de wijken Sloesveld en Tentrappen minder bediend worden door De Lijn- zo'n onderzoek absoluut nodig is. 'Al laat de bediening van De Lijn en de Vlaamse Regering de wijkbewoners in de steek, wij blijven niet bij de pakken zitten', luidt het vastberaden.

De suggesties die tot nu toe verzameld werden, worden volgende maandag op het schepencollege overlopen. Tegen het einde van de maand hoopt men tot een gedragen beslissing te komen van (waarschijnlijk) verschillende maatregelen. 'Door samen te werken en er te zijn voor elkaar, maken we het beter voor iedereen', aldus de schepen.


Foto © Michel Van Mullem


55 weergaven0 opmerkingen
bottom of page