top of page

'Het aantrekkelijker maken van de markt in een levendige handelskern'HOEILAART / DRUIVENSTREEK / VLAAMS-BRABANT - Tot en met 30 april organiseert de provincie Vlaams-Brabant de Maand van de Markt. Deze campagne zet in op het aantrekkelijker maken van de markt in een levendige handelskern

Er doen 33 gemeenten mee: Aarschot, Asse, Beersel, Begijnendijk, Boortmeerbeek, Boutersem, Diest, Dilbeek, Geetbets, Gooik, Grimbergen, Haacht, Halle, Herne, Hoeilaart, Kampenhout, Keerbergen, Kortenberg, Landen, Lennik, Leuven, Meise, Merchtem, Opwijk, Oud-Heverlee, Overijse, Pepingen, Rotselaar, Scherpenheuvel-Zichem, Sint-Pieters-Leeuw, Ternat, Tremelo en Zaventem.

En wie voor de markt kiest wordt daar ook voor beloond. Marktbezoekers kunnen invulkaarten verzamelen door hun aankopen te doen op de markt. De invulkaarten worden verzameld in een box op de markt. Een onschuldige hand trekt meerdere winnaars. Wie meer aankoopt, ontvangt meer invulkaarten en maakt meer kans om een mooie prijs te winnen. Kampioenen-acteur Herman Verbruggen is het aangezicht van de campagne. En die zou ook wel eens op de markten in onze regio kunnen opduiken. Stuur ons gerust een foto mocht je hem tegen het lijf lopen. Waarvoor dank.

Foto's © Michel Van Mullem

75 weergaven0 opmerkingen
bottom of page