top of page

Gympies Hoeilaart neemt gloednieuwe turnhal in gebruikHOEILAART - Vanaf vrijdag 7 juli starten de inschrijvingen voor het nieuwe seizoen bij De Gympies. In een gloednieuwe turnhal dan nog wel. Op 2 september is het openingsfeest met niemand minder dan Avarage Rob. Je zou van minder erg hoog springen.

De huidige leden krijgen voorrang bij de inschrijvingen. Nieuwe leden kunnen inschrijven vanaf 19 juli. Schrijf je dus zeker voor deze datum in. Inschrijven kan enkel via de website www.gympiesvzw.be.

'Zoals jullie hopelijk al weten is de nieuwe turnhal klaar! Een nieuwe turnhal vraagt een nieuwe aanpak.', luidt het. 'Daarom hebben afgelopen maanden hard gewerkt om ons aanbod volledig te vernieuwen en uit te breiden. Bekijk dit zeker voor je inschrijft, zodat je de juiste groep kiest'.

Op 2 september volgt de feestelijke start van de hal. 'Dan knallen we met een opening om U tegen te zeggen, samen met Average Rob in samenwerking met het lokaal bestuur Hoeilaart. En naar jaarlijkse gewoonte organiseren we aansluitend ook onze instuif! De lessen starten vanaf 04/09'.
29 weergaven0 opmerkingen
bottom of page