top of page

Gemeente weer op zoek naar uitbater Hof van MelijnTERVUREN - De gemeente Tervuren is op zoek naar een dynamische uitbater voor een horecazaak met kunstenaarsateliers in het Hof van Melijn.

Het Hof van Melijn is zoals bekend een historisch gebouw in het centrum van Tervuren. Het pand is deels ingericht als taverne en deels als ateliers voor kunstenaars, een project dat de vorige uitbaters op poten hadden gezet.

'Als kandidaat kan je jouw voorstel tot eigen ontwikkeling indienen waarbij je rekening houdt met een aantal voorwaarden', luidt het. 'Zo moeten de functies horeca en verhuur van ateliers aan kunstenaars terug te vinden zijn in jouw voorstel. Als erfpachter wordt er ook van jou verwacht dat je het pand op lange termijn beheert als een voorzichtig en redelijk persoon. Indien nodig doe je investeringen in het pand'. In een leidraad staat uitgelegd welke voorwaarden bij de erfpacht horen, wat het verloop van de procedure zal zijn en welke criteria gehanteerd worden bij de beoordeling.


Je kan de leidraad ten laatste op 26 november 2023 opvragen, via een mail naar: helene.germeau@tervuren.be. Jouw voorstel verwachten we ten laatste op 18 december 2023.

Heb je vragen contacteer dan de dienst overheidsopdrachten en patrimoniumbeheer op 02 766 52 52.


Foto © Frauke Van den Broeck

66 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page