top of page

Fietssuggestiestroken willen schoolomgevingen veiliger makenTERVUREN - Om de veiligheid van fietsers te verhogen, worden er fietssuggestiestroken aangebracht in de schoolomgevingen van de Dorpsstraat in Vossem en de Brusselsesteenweg en H. Boulengerlaan in Tervuren.

Alle werken zijn voorzien tussen 9 en 12 oktober 2023, onder voorbehoud van goed weer. Afhankelijk van de weersomstandigheden kan de planning verschuiven. Op de Dorpsstraat in Vossem wordt het traject van de verhoogde drempel aan Plintveld tot het kruispunt met de Voerhoek en de Boterstraat onder handen genomen. De werken duren 1 tot 3 dagen, afhankelijk van wat nodig is om de rijbaan voor te bereiden op de hechting van de fietssuggestiestrook.


Tijdelijke verkeersmaatregelen

In Tervuren starten de werken op de Brusselsesteenweg vanaf het kruispunt met de de Robianostraat tot aan de H. Boulengerlaan. Aansluitend wordt er ook gewerkt op de H. Boulengerlaan vanaf de Brusselsesteenweg tot voorbij het kruispunt met de E. Hubertilaan. De werken in de Brusselsesteenweg en de Boulengerlaan duren elk één dag.

Voor het aanbrengen van fietssuggestiestroken gelden er een aantal tijdelijke verkeersmaatregelen in de Brusselsesteenweg, Hippolyte Boulengerlaan en de Dorpsstraat

Van 9 tot en met 13 oktober is er parkeerverbod op het Dorpsplein en in de Dorpsstraat tussen de Voerhoek en de Lindenberg alsook in de Dorpsstraat tussen Plintveld en de Voerhoek, binnen de werfzone.

Meer details: www.tervuren.be

22 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page