top of page

Fiets- en voetgangersbrug over Ring rond Brussel tussen Machelen-Diegem en Zaventem opentVLAAMS-BRABANT - Op maandag 30 mei opent de langverwachte fiets- en voetgangersbrug over de Ring rond Brussel, tussen Machelen-Diegem en Zaventem. De brug is het sluitstuk van de F3, de fietssnelweg tussen Leuven en Brussel.

'Dankzij deze brug worden de bedrijvenzones van Zaventem, Machelen en Diegem vlot bereikbaar voor fietsers die de F3 gebruiken. En ook het schoolverkeer tussen Machelen en Zaventem krijgt een veilige oversteek', klinkt het.

De Werkvennootschap verwacht je op 30 mei vanaf 8u voor een drankje bij een gelegenheids barista aan de fiets- en voetgangersbrug kant Zaventem. Bovendien maak je die ochtend kans op leuke fietsgadgets. De brug werd aangelegd door De Werkvennootschap in het kader van ‘Werken aan de Ring’, met als doel de mobiliteit en leefbaarheid in en rond onze hoofdstad te verbeteren. Dit alles met steun van de gemeentes, Infrabel, NMBS, Vlaanderen, AWV en de provincie Vlaams-Brabant.


17 weergaven0 opmerkingen

Коментари


bottom of page