top of page

Echt feest met knappe covers, kinderanimatie van de bovenste plank en bergen spullen en prullaria

Bijgewerkt op: 22 aug. 2022DRUIVENFEESTEN - Wie ook op zaterdag voor de Overijsese Druivenfeesten had gekozen, kon zich dat nauwelijks beklagen. Immers, de jaarlijkse rommel- en verenigingenmarkt was zo'n gezellige bedoening dat je het vaak niet kon laten om bij elk kraam halt te houden.

Tussen al dat fraais hadden ook tal van verenigingen postgevat om je haarfijn uit de doeken te doen waarvoor zij staan en wat ze zoal te bieden hebben. En had je van dit alles even genoeg dan kon je heerlijke anilmatie opsnuiven. Van Kapitein Winokio op het Begijnhofplein of van The Pixels op dat van Justus Lipsius. Winokio blijft garant voor indringende en originele kindercultuur waarbij die van Studio 100 verbleekt.


Onvervalst

In hun matrozenoutfit of als Mevrouw De Poes, het gezelschap torent uit boven al wat je aan kinderen kunt bieden. Onvervalst, eerlijk en zinvol amusement. We zagen de man en zijn kompanen meermaals en we blijven heuse fans ook al zijn we inmiddels een stuk ouder geworden. Verrassend vonden we dan weer de covergroep The Pixels (Hete kolen onder uw voeten) met een originele bezetting en dito klankkleur. Meesterlijke vertolking van 't Smidje, de oorwurm van Laïs tot songfestivalwinnares Ruslana en haar Wild Dances. Heel fijnbesnaard gebracht door zangeres Jacintha die we kennen van bij Tros Tunes en dus weer even voor eigen fans mocht uitpakken. De aanwezigen op het Luppeplein huppelden er alvast vrolijk op los en plots werden de Druivenfeesten waarempel echt feest. Graag nog meer fijnzinnigheid!


(Foto's Michel Van Mullem)


Kapitein Winokio


The Pixels64 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page