top of page

Dossier nieuwe 'La Terrasse' zo goed als rond, werken vangen aan in oktoberHOEILAART - Menig Hoeilander begon zich af te vragen of er nog iets ging gebeuren met het voormalige restaurant La Terrasse op het Dumbergplein. Er was immers wereldkundig gemaakt dat het aloude pand gerestaureerd zou worden en er een gloednieuw eethuis zou verrijzen.

Daar was immers sinds 2016 zo goed als niets meer gebeurd. Even de nieuwe eigenaar, vastgoedmakelaar Thierry Goffin, daarover polsen, dachten we. 'Het project is nu getekend. De architecten stellen momenteel het dossier op voor de bouwvergunning. De gemeente Hoeilaart voorziet een beslissing voor begin oktober. Alles loopt zeer traag, maar het is een must dat alles op wettelijke wijze wordt aangepakt', klinkt de reactie van Goffin.

Sinds enige tijd is de gevel van het pand gestut en werd al puin geruimd. Het geheel gaf een rommelige indruk omdat de aanwezige container ook door anderen werd gebruikt, wat natuurlijk niet de bedoeling was. Er werd op een dag zelfs nogal wat oud textiel achter gelaten. Dat is intussen allemaal weggehaald in de hoop herhaling te vermijden. En nu maar hopen dat Hoeilaart er over enige tijd weer appetijtelijker zal uitzien als je de gemeente via Groenendaal binnenrijdt.267 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page