top of page

Dorpsfeesten Duisburg met The Kids, Gene Thomas en een waaier aan uiteenlopende activiteitenTERVUREN/DUISBURG - Van vrijdag 4 augustus 2023 18u30 tot dinsdag 15 augustus 2023 23u30 uur zijn er weerom dorpsfeesten in Duisburg. Het eerste weekend gaat sportief van start met de Mutotoloop, het kubbstornooi van zaalvoetbalclub De Rimpel, de strijd om de Klabodderbal op zondag en een druivenwandeling en -fietstocht.

De dansbenen loslaten kan tijdens de Rimpelavond en de Per Totalfuif van de Chiro.Het tweede weekend trekken op vrijdagavond de rockers van The Kids de feesten op gang. Die van ‘There will be no next time…’ Op zaterdag 12 augustus kan je proeven van de belevings- en proevertjesmarkt met heerlijke lokale producten, de Druivententoonstelling en standjes van verenigingen en handelaars. Workshops zorgen voor een sportief, cultureel en creatief aanbod voor jong en oud.


Paella

’s Avonds wordt het hele dorp ondergedompeld in de beste hits van de jaren 60 tot nu. Op zondag gaat het de Spaanse toer op met paella op het dorpsplein, Los Del Sol, Los Cabrios en dj Matthias de la Montana Acida op het podium. Dit alles afgewisseld met optredens van D-Dance, het Jeuk-meespeeltheater en de Mutotokidsloop. Op dinsdag 15 augustus worden de feesten afgesloten met verrassende figuren tijdens The Masked Karaoke, Gene Thomas en ‘Duisburg Zingt’. Haal zeker je mooiste Spaanse outfit boven die dag! Nieuw dit jaar is dat er gedurende 12 dagen echt élke dag een leuke activiteit is. Bovenop de twee feestweekends en 15 augustus kan je tijdens de week genieten van een petanquetornooi, een comedynacht, een dartstornooi, een Mutotosoiree en een voetbaltornooi.


Meer info:

173 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page