top of page

Dierenspeciaalzaak 'Poils et Plumes' (P&P) strijkt neer in voormalige SequoiaHOEILAART - Het was een tijd lang stil op de site waar ooit O'Cool, Carrefour en Sequoia verbleven. Tijd om weer iets nieuws aan te kondigen: P&P, een keten die al meer dan 35 jaar bestaat en gespecialiseerd is in de verkoop van voeding en toebehoren voor huisdieren. P&P telt inmiddels 33 winkels in ons land, vooral langs Waalse kant dan.

In België wordt het aantal honden geschat op 1,5 miljoen, het aantal katten op 2,2 miljoen. Als je daar nog de 1,3 miljoen kleine zoogdieren (zoals konijnen) bijtelt, kom je aan meer dan 5 miljoen huisdieren. Er zal dus wel enige klandizie bestaan voor deze winkels.

'Elk verkooppunt beschikt over een dynamisch en deskundig team, dat je met raad en daad bijstaat en je een ruim aanbod aan artikelen en een gevarieerd assortiment van kwaliteitsvoeding biedt, om zo goed mogelijk te beantwoorden aan je specifieke eisen', luidt het. 'Elk personeelslid van Poils et Plumes is oprecht begaan met de band tussen jou en je huisdieren en kan je op die manier met respect, knowhow en passie verder helpen'.


Noden

P&P is gespecialiseerd in de verkoop van dierenvoeding en -toebehoren en onderscheidt zich ook door het kwaliteitsvolle advies en de oplossingen die zij bieden voor de specifieke noden van de klanten. P&P verleent ook diensten die in het teken staan van dierenwelzijn en de hechte band die de baasjes met hun trouwe viervoeters hebben. Zo bevat elk filiaal een dogwash, een plaats waar honden gemakkelijk gewassen kunnen worden. Voorts kan je er peningen laten graveren , een snelle en doeltreffende manier om je dier te identificeren en gemakkelijker weer thuis te krijgen als het weggelopen of verdwaald is. En tot slot is er een chiplezer en ook een weegschaal voor honden. 'Twee extra diensten, die enerzijds de verloren gelopen diertjes blij maken door hun baasjes te identificeren en anderzijds de baasjes zelf, die het gewicht van hun geliefde viervoeter kunnen controleren.' klinkt het nog.


P&P opent in de lente van 2024.


Foto's © Michel Van Mullem

236 weergaven0 opmerkingen
bottom of page