top of page

Croque-festijn Blauwe Vinken helpt Ekseeko aan cheque van 1500 euroHOEILAART - Het voorbije croque-festijn van De Blauwe Vinken was opnieuw erg succesvol. Daardoor konden ze opnieuw een cheque van 1500 euro overhandigen aan de gasten van Ekseeko die daarmee in september een nieuw werkjaar boordevol leuke activiteiten kunnen starten… én meteen kunnen uitkijken naar het 3de weekend van september want de Vinken beloofden hun deelname aan de lichtstoet te bevestigen.

Net als de voorbij jaren organiseerden de Hoeilaartse Blauwe Vinken dit voorjaar hun eetfestijn, het intussen gekende croque-festijn, ten voordele van Ekseeko. Deze vereniging voor jongeren en volwassenen met en zonder beperking die actief is in de Druivenstreek vergezelt De Blauwe Vinken jaarlijks tijdens de lichtstoet en organiseert doorheen het jaar tal van activiteiten. Vrijwilligers van De Blauwe Vinken helpen er soms een handje en blijven de vereniging een warm hart toedragen.

Eind vorige maand waren beide verenigingen te gast aan ‘de vijver van Jeanine’ waar de Blauwe Vinken een barbecue organiseerden voor een 70-tal aanwezigen. Het evenement werd ook deze keer muzikaal opgeluisterd door een aantal muzikanten van Muscaloco, de inclusiefanfare uit de streek, waarmee Ekseeko onlangs nog een theaterproductie bracht in GC De Bosuil.


62 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page