top of page

Boslaan, Terspautlosweg en Korenarenstraat worden geasfalteerdOVERIJSE - Vanaf maandag 12 december tot en met vrijdag 16 december wordt er geasfalteerd in de Boslaan, de Terspautlosweg en de Korenarenstraat. De straten worden volledig afgesloten en het doorgaand verkeer wordt omgeleid.

Er wordt enkel in bepaalde delen van de straten gewerkt. We geven hier een overzicht.

In de Boslaan gaat het om het gedeelte tussen de Baraklaan en het rond punt De Terspautlosweg krijgt asfalt tussen de Frans Verbeekstraat en de bocht (t.h.v. huisnr. 22 en de Korenarenstraat tussen de Losweg en de H. Conciëncelaan

'Eerst gebeurt het voorbereidende werk: de huidige asfaltlaag wordt weggehaald, riooldeksels en straatkolken worden aangepast en/of vernieuwd, ... ', luidt het. 'Op donderdag en vrijdag worden de straten vervolgens voorzien van een nieuwe toplaag asfalt. Deze planning is onder voorbehoud, aangezien het weer steeds goed in de gaten moet gehouden worden'.


Omleidingen

De straten waar gewerkt wordt, worden de hele week afgesloten voor doorgaand verkeer. De hinder voor bewoners wordt zoveel mogelijk beperkt. De huistoegangen blijven zoveel mogelijk bereikbaar, mits de nodige voorzichtigheid. Er is geen gemotoriseerd verkeer mogelijk en er wordt aan de bewoners gevraagd om hun wagen buiten de werfzone te parkeren. Bermen en voetpaden blijven vrij voor bewoners te voet of met de fiets.

Er zijn volgende omleidingen voorzien: Boslaan: omleiding via Rozierensesteenweg, Genvalstraat, Parklaan. Terspautlosweg: omleiding via Frans Verbeekstraat, Stationsplein, JBT Dekeyserstraat, Terhulpensesteenweg, Waversesteenweg, Brusselsesteenweg, Sint-Annastraat. Korenarenstraat: omleiding via Clement Vanophemstraat, Brusselsesteenweg, Losweg.


We vragen heeft kan rechtstreeks contact opnemen met de aannemer, firma Deckx nv op het nummer 014 38 76 65 of contacteer onze dienst Publieke Ruimte voor vragen over de asfaltering op het nummer 02 687 60 40 of via publiekeruimte@overijse.be.

Vragen over de omleidingen stel je best via mobiliteit@overijse.be.

30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page