top of page

Bijzonder: meer dan 120 jaar oud paardenpension in de aanbieding
HOEILAART/OVERIJSE - Soms kan je heel bijzondere immo-berichten opmerken. Neem nu het enorme paardenpension (1900) dat deels op Hoeilaart ligt, deels op Overijse. Adres werd niet meegedeeld maar is de regio je bekend dan weet je meteen waar deze gebouwen staan.

Het pension bevat zomaar eventjes 70 stallen waarvan 7 voor ponys. Allen hebben ze automatische drinkbakken. Er is een binnenpiste (ca. 20m x 40m) en een buitenpiste (ca. 38m x 44m). Voorts een club house met terras, een appartement met 2 kamers en 1 appartement met 1 kamer, 2 wasplaatsen, 1 solarium, een gebetonneerde mestplaats en voldoende parking.

'Volgens het APA Hoeilaart is het goed gelegen in art.1.4 woongebied met landelijk karakter', lezen we nog. 'Het goed staat gekend als handelshuis/paardenstal. In samenspraak met de gemeente Hoeilaart kunnen verdere plannen bekeken en besproken worden: paarden, wonen of eventuele verkaveling, De binnen- en buitenpiste liggen aan de overkant van de straat, op het grondgebied van de gemeente Overijse. Gegadigden moeten er € 1.250.000 voor over hebben. Er komt bovendien ook enige renovatie bij kijken. Even Zimmo/Hoeilaart intikken als je meer wil weten.950 weergaven0 opmerkingen
bottom of page