top of page

Begijntjesbad voortaan enkel voor zaterdagzwemmersOVERIJSE - Vandaag liep een persbericht binnen waarin te lezen stond dat beslist werd om het zwembad vanaf 2 mei voor onbepaalde duur alleen nog op zaterdag van 9 u tot 16 u te openen voor publiek en privélesgevers.

Aanleiding voor deze beslissing was de onregelmatige openingsuren door het redderstekort 'Op deze manier kunnen we aan het publiek een stabiele dienstverlening bieden met 1 vaste openingsdag. We zetten voorlopig alles in ten dienste van de continuïteit van de zwemclub: voor de club blijft het zwembad steeds geopend, aangezien de club zijn eigen redders kan voorzien', klonk het. 'In de tussentijd blijven we alle kanalen inzetten om extra redders te vinden. De voordelen om redder te worden maakten we alvast aantrekkelijker door ook een reddersfunctie met een hoger loonbarema aan te bieden. Meer info hierover is terug te vinden op www.overijse.be/jobs.

Intern gaat het bad verder aan de slag om de uitdagingen waar het voor staat aan te pakken. 'We zetten hierbij eerst en vooral alles in om zo snel mogelijk weer open te kunnen gaan voor de scholen', aldus nog het bericht.


88 weergaven1 opmerking

1 Comment


Patrick Renard
Patrick Renard
May 04, 2022

Ondertussen heeft de gemeente Overijse beslist om 2 van de resterende redders van het Begijntjesbad te ontslaan

Like
bottom of page