top of page

Balie GC Felix Sohie voortaan 40 uur per week openHOEILAART – Naast een zaterdagopening, is de balie van GC Felix Sohie voortaan ook drie avonden in de week beschikbaar voor al je cultuurwensen. Dit alles om de burger verruimde openingsuren te kunnen bieden voor zowel de dienstverlening van de bibliotheek als van de afdeling Vrije Tijd. Er werd geïnvesteerd in een nieuwe ruime balie in de bibliotheek en dat vraagt nu ook om extra openingsuren.

'Op maandag, dinsdag en donderdag kan je er vanaf 1 oktober terecht tussen 9 en 19 uur. Op woensdag van 9 tot 17 uur, op vrijdag van 9 tot 12 uur en op zaterdag van 10 tot 13 uur', klinkt het. 'Opgelet: de balie en bib zijn steeds gesloten tussen 12 en 13 uur! Al die momenten kan je terecht voor een UiTPAS, toeristische en vrijetijdsinfo, de Hoeilaart-cadeaubon, … Je kan gratis gebruik maken van een computer en wifi, de selfservice van de bib, kranten en tijdschriften lezen, snuisteren tussen de boeken …

Zowel medewerkers van de bibliotheek als medewerkers van Vrije Tijd bemannen de balie. Voor enkele producten moet je specifiek bij een gespecialiseerde collega zijn. Om je lidmaatschap in de bib te regelen, het inleveren of uitlenen van e-readers en e-boeken en voor specifieke vragen, kan je enkel terecht bij de bibmedewerkers tijdens de openingsuren van de bib. Wie zich wil inschrijven voor een gemeentelijk initiatief, een zaal wil huren of een ticket wil kopen voor een cultuurvoorstelling, heeft een medewerker van Vrije Tijd nodig. Kijk voor die specifieke openingsuren op hoeilaart.be of ga gewoon even langs en haal een flyer op met alle uren.

34 weergaven0 opmerkingen
bottom of page